Skrtel på vei til Tyrkia

Det er uklart hvor mye Fenerbahce er villige til å betale for Liverpool-stopperen.

30. jun 2017 kl 17.45 [email protected]

Andy Hunter i The Guardian skriver at Martin Skrtel er nær ved å bli enig med Fenerbahce om en kontrakt. Slovaken signerte en ny treårskontrakt med Liverpool så sent som i fjor sommer, men han skal nå ha akseptert at hans åtte år lange karriere hos Anfield-klubben er over.

31-åringen startet bare fire kamper for Liverpool etter nyttår, da Jürgen Klopp valgte å bruke Kolo Toure som partner til Dejan Lovren etter at Mamadou Sakho ble utilgjengelig på grunn av dopingsaken mot franskmannen.

LES OGSÅ: Godt resultat for Skrtel og Slovakia

Hunter skriver at Skrtel har mottatt tilbud fra Tyskland og Kina i sommer, men har bestemt seg for å fortsette karrieren i Tyrkia med Fenerbahce, som ble nummer to i Super Lig forrige sesong.

Forvirring rundt overgangssummen

The Guardian hevder at Liverpool har akseptert et bud på 7 millioner pund fra Istanbul-klubben for midtstopperen de kjøpte for 6,5 millioner pund fra Zenit St Petersburg i januar 2008. Skrtel har spilt 320 kamper og gjort 17 mål for Liverpool.

Chris Bascombe i Telegraph melder det samme som Hunter, men opererer med et overgangsbeløp på 5 millioner pund.

Bascombe tror også at Liverpool vil hente inn en midtstopper som erstatter for Skrtel i løpet av sommeren. Han skriver at bare den medisinske testen og noen formaliteter gjenstår før overgangen blir fullført.

James Pearce i Liverpool Echo melder på sin side om en overgangssum på 7 millioner euro, noe som tilsvarer cirka 5.5 millioner pund. Antagelig har The Guardian forvekslet pund og euro, og dermed er nok beløpet som Echo opererer med mest å stole på.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]