– Summen økte £10M i forhandlingene

Overgangen til Sadio Mané fra Southampton kan ende opp med en prislapp på totalt 38,5 millioner pund, hevder britisk avis.

30. jun 2017 kl 19.38 Marius Rabben

Det er Sam Wallace i Telegraph som melder at Liverpool måtte gå med på en avtale som slo den nåværende overgangsrekorden for å få grønt lys fra klubben i sør.

De røde betaler ifølge avisen 34,5 millioner pund for Mané, noe som bare er en halv million unna summen Andy Carroll kostet fra Newcastle i 2011.

Den prisen vil stige til £36M og £38,5M – avhengig av antall kamper Mané spiller, suksessen Liverpool får i jakten på Champions League kommende sesong, og hvor lang de eventuelt kommer i den turneringen i neste sesong igjen.

STORLAG VAR INTERESSERTE:
STORLAG VAR INTERESSERTE:  Klubber som Bayern München fulgte Sadio Mané gjennom sist sesong, ifølge Telegraph.

«Bonusene regnes som mye mer oppnåelige av Southampton enn de som er basert på individuelle prestasjoner inkludert i store overganger», skriver Telegraph, «som å vinne Ballon d’Or eller internasjonal suksess».

Flere andre var interesserte

Ifølge avisen har Liverpool gått med på å betale en sum som er omkring 10 millioner pund mer enn det opprinnelige budet for Mané, slik at avtalen kunne gjennomføres før stallen returnerer til sesongoppkjøringen.

Liverpool har sin første treningsøkt for sommeren kommende lørdag.

Med interesse fra klubber som Bayern München, Manchester United og Arsenal gjennom forrige sesong, var Liverpool også spesielt aktive for å få en avtale så fort som mulig.

Avisene uenige om pris

Mané-summen har variert i de forskjellige mediene mens spilleren har gjennomført den medisinske testen. Det ble først operert med rundt 30 millioner pund, før Sky Sports og flere aviser meldte en pris på £34M+2M.

Jamie Carragher, som er fotballekspert i Sky Sports, tvitrer bestemt at det dreier seg om 30 millioner pund.

Det forventes uansett at 24-åringen blir bekreftet som Liverpool-spiller innen onsdag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]