Trapper opp forhandlingene

Liverpool ønsker å signere Sadio Mané fra Southampton allerede neste uke i en avtale verdt 30 millioner pund.

30. jun 2017 kl 19.03 Marius Rabben

Senegaleseren er blitt en prioritert spiller for Jürgen Klopp i dette transfervinduet, opplyser Telegraph. De røde forhørte seg offisielt for flere uker siden, og forhandlingene har foregått siden.

Avisen skriver at overgangen kan koste 30 millioner pund. Det vil i så fall være Liverpools tredje dyreste kjøp i historien.

Ifølge nettstedet Goal dreier det seg om 25 millioner pund pluss ytterligere 5 millioner i bonuser.

I begynnelsen av juli starter Liverpool sin sesongoppkjøring, og klubben vil intensivere forhandlingene med håp om å sikre seg 24-åringen i løpet av den kommende uka.

TROR PÅ OVERGANG:
TROR PÅ OVERGANG:  Liverpool vil trappe opp forhandlingene for å sikre seg Mané i løpet av neste uke.

Samtidig fryktes det at dette blir en saga som kan ta tid, skriver Chris Bascombe i Telegraph, spesielt ettersom Southampton prioriterer jakten på en ny manager istedenfor å se egne spillere forlate klubben.

Liverpool har likevel tro på at overgangen gjennomføres, ifølge Daily Express.

Mané, som scoret tre ganger på to kamper mot Liverpool forrige sesong, blir ved et eventuelt kjøp den femte Southampton-spilleren som tar turen fra sørkystklubben de siste sesongene – etter Adam Lallana, Nathaniel Clyne, Dejan Lovren og Rickie Lambert.

Den offensive midtbanespilleren scoret 15 ganger og slo ni målgivende pasninger totalt forrige sesong.

Klopp skal ha fulgt spilleren selv siden tiden i Tyskland, melder engelsk presse. Liverpool-sjefen så Mané først da spilleren var i franske Metz, og holdt et nærmere øye med ham i østerrikske Red Bull Salzburg.

Manageren ønsker å gjennomføre sommerhandelen så tidlig som mulig for å la nye spillere ta så stor del i sesongoppkjøringen som mulig. Første økt på Melwood er lørdag 2. juli.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]