– Tror ikke jakten på Van Dijk er over

Og Oxlade-Chamberlain kan havne på Anfield denne sommeren.

21. jun 2017 kl 16.50 Arild Skjæveland

Det er i dag to uker siden Liverpool FC kom med den oppsiktsvekkende pressemeldingen, hvor de beklaget seg til eieren, styret og supporterne av Southampton, og trakk interessen sin for Virgil van Dijk - Jürgen Klopps førstevalg denne sommeren.

James Pearce i Liverpool Echo tror ikke siste kapitel er skrevet i den overgangssagaen.

– Lar det ligge

I Echos siste podcast snakker Pearce om saken, som hadde den dramatiske utviklingen da han selv var på ferie.

– Jeg tror ikke Van Dijk-sagaen er over på noen måte. Jeg vil ikke bli overrasket dersom Liverpool bare lar det ligge for nå, sa Pearce.

– Det blir interessant å se hva som skjer. Dersom han ender opp i Liverpool, vil det skje senere i overgangsvinduet, la han til.

En annen gjest på podcasten var Sunday Times-journalist Jonathan Northcroft. Han tror Klopp vil få sin mann.

– Dersom Klopp ønsker Van Dijk mer enn noe annet, så tror jeg at han vil få det som han vil, og Liverpool vil betale det Southampton krever. Når den nye manageren kommer, og spillerne returnerer, så er det mulig at Van Dijk kan bli et problem som Southampton ikke ønsker å ha, sa Northcroft.

– Oxlade-Chamberlain kan komme

I søndagens avis rapporterte Northcroft at Alex Oxlade-Chamberlain nå ønsker å forlate Arsenal, og vil ha en ny klubb før sesongoppkjøringen starter.

ØNSKET:
ØNSKET:  Jürgen Klopp skal være stor fan av Alex Oxlade-Chamberlain.

Northcroft tror ikke det nært forestående kjøpet av Mohamed Salah fra Roma vil ha noen innvirkning på interessen for Arsenals midtbanespiller.

– Bare fordi Liverpool har kjøpt Salah, betyr ikke det at de ikke også ønsker å kjøpe Oxlade-Chamberlain. Klopp er en stor fan.

– Klopp ser ikke ut til å være ute etter en toppspiss, og det overrasker meg, men når det kommer til de andre posisjonene ser de ut til å ha kontroll, sier Northcroft.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]