Ungguttene får sjansen i preseason

Klopp ønsker å se hva som bor i talentene sine før han eventuelt låner dem ut.

29. jun 2017 kl 15.55 Arve Corneliussen

«Det er mulig at Ojo kan bli lånt ut senere i sesongen, men jeg ser ikke for meg at det skjer i nærmeste fremtid. Klopp har lyst til å se nærmere på spillere som Sheyi Ojo, Ryan Kent og Harry Wilson i preseason. Der ligger muligheten deres til å kjempe seg inn i Klopps planer», skrev James Pearce da han besvarte leserspørsmål i Liverpool Echo.

En leser spurte Pearce om hvorfor Wilson ikke hadde fått flere sjanser etter hans imponerende spill på U23-nivå.

LES OGSÅ: James Pearce svarer på spørsmål om overganger

«Klopp følte at han hadde bedre alternativer enn Wilson. Det er et stort steg opp. Han kom likevel nærmere førstelagstroppen forrige sesong, og trente bare på Melwood etter halvspilt sesong. At Liverpool avslo låneinteresse fra Celtic viser at Klopp verdsetter ham. Det er en viktig preseason for Wilson, og han er nødt til å gripe sjansen», skriver Pearce.

Echo-journalisten er også spent på om Trent Alexander-Arnold kan ta plassen fra Nathaniel Clyne i løpet av sesongen.

«Jeg tror det blir en spennende duell neste sesong. Jeg synes Clyne var ganske middels i perioder forrige sesong, og tatt i betraktning de posisjonene han kommer i skaper han ikke nok på den siste tredjedelen. Alexander-Arnold er et utrolig spennende talent, og kommer til å kjempe om en startplass neste sesong», spår Pearce.

LES OGSÅ: Robertson er et alternativ

Har du innspill til journalisten?
[email protected]