– Van Dijk er ikke til salgs!

Liverpool settes igjen i forbindelse med Virgil van Dijk, men Southampton er klinkende klare på at midtstopperen ikke vil bli solgt i sommer.

28. jun 2017 kl 19.44 Einar Kvande

Southamptons daglige leder, Les Reed, har nok en gang gjentatt at Virgil van Dijk ikke er til salgs.

Liverpool FC måtte som kjent be om unnskyldning til Southampton etter å ha tatt ulovlig kontakt med nederlenderen tidligere i sommer, i håp om å få til en overgang til Anfield.

Reed fikk spørsmål fra Sky Sports News om Liverpools interesse for Van Dijk og Tottenhams jakt på Cedric Soares.

– Ingen av de spillerne er til salgs. Jeg kan ikke gjøre det mer klart enn det. Vi forsøker å gå fremover. Vi bygger en tropp over tid, og vi mener vi har en sterk tropp. Nå skal vi finjustere den, og ser frem til en spennende sesong der vi forventer fremgang på dette grunnlaget, svarte Reed.

Pellegrino vil beholde Van Dijk

– Det kan være at spillere blir solgt, men det vil være fordi det er riktig både for dem og for klubben. Men vi forventer ikke store utskiftninger, så det handler kun om sunn forretningsdrift i dette transfervinduet.

Tidligere Liverpool-forsvarer Mauricio Pellegrino er ny manager i Southampton, og Reed insisterer på at argentineren prioriterer å hente inn flere spillere, ikke selge de han har.

– Han har gjort hjemmeleksen sin når det gjelder troppen vår, og vi tror ikke vi trenger store utskiftninger hvert år bare fordi noen synes at forandring fryder. Vi har en sterk tropp nå, og vi ønsker å hente inn spillere som vil øke verdien på troppen og tilføre den mer kraft, avslutter Reed.

LES OGSÅ: LFC kan sette punktum for jakten på Sessegnon inntil videre

Har du innspill til journalisten?
[email protected]