Venter på godkjenning fra Premier League

Liverpool er en bekreftelse unna å starte sesongen med tre strake bortekamper etter at Burnley har sagt ja til å «reversere» kampene mot de røde.

30. jun 2017 kl 19.02 Marius Rabben

Grunnet den siste finpussen på nye Main Stand skrev Liverpool til nyopprykkede Burnley med håp om å bytte fra hjemme- til bortekamp i 2. serierunde. Lancashire-klubben har innvilget Liverpools ønske.

PÅ TURF MOOR:
PÅ TURF MOOR:  Liverpool og Burnley venter på grønt lys fra Premier League til å «bytte» baner denne sesongen. Sist Liverpool spilte på Turf Moor, i desember 2014, vant de 1–0.

Nå venter de røde på Premier Leagues godkjennelse av stadionendringen, melder Liverpool Echo.

Utbyggingen av hovedtribunen på Anfield er i rute til å ferdigstilles i august, men samarbeidet med Burnley gir klubben ekstra pusterom.

Begynner med tre bortekamper

Sesongens første ligakamp på Anfield vil da være mot regjerende mester Leicester etter landslagspausen i september.

Liverpool åpner Premier League med en storkamp mot Arsenal på Emirates, før Tottenham venter i en ny London-tur etter kampen mot Burnley på Turf Moor.

Vårkampen mot Burnley, som spilles i mars, flyttes følgelig til Anfield.

Det første hjemmeoppgjøret for sesongen blir foran rundt 54 000 tilskuere – med hele 21 000 seter på nye Main Stand, noe som er blant Europas største tribuner. Det er en økning på omkring 8 500 sitteplasser.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]