- Vi skal reise oss

Wales hadde et halvt ben inne i cupspillet i EM. Nå skal Joe Allen og hans landsmenn løfte seg til en ny avgjørende kamp mot Russland.

30. jun 2017 kl 18.12 Torbjørn Flatin

- Det gjorde vondt, Joe Allen legger ikke skjul på at det å bli fratatt et uavgjort resultat mot erkerivalen og storebror England på overtid svir. Allen har vært en av walisernes beste spillere så langt i Euro 2016, og et poeng mot engelskmennene ville så godt som ha sikret innpass til 1/8 finalene. Nå gjelder det å reise seg og skaffe minst det poenget som behøves i den siste kampen mot Russland på mandag kveld.


- Det er ikke uvanlig for oss som lag å måtte reise seg hurtig etter smeller vi har fått og vi er nå fokusert mot Russland, fortsatte Joe på en pressekonferanse med det walisiske landslaget. - Vi deppet den første kvelden, siden har alt vært som vanlig med stort fokus på trening og forberedelser til neste kamp.

- Skjebnen er i våre hender. Vi vet at dersom vi gjør vår jobb har vi en god sjanse til å gå videre.

Vil gjøre Wales stolt

- Russland må ha en seier og de må angripe, men vi ønsker å tenke på oss selv og det vi skal gjøre. Vi ønsker ikke å gi dem noe initiativ


- Vi har stor tro på oss selv og vi har fått utrolig støtte fra våre fans. Ikke minst i kampen mot Slovakia, da vi kom under, var det viktig at fansen hjalp oss til å komme inn i kampen igjen.

- Nå må vi finne tilbake til den innstillingen som vi hadde mot Slovakia. Da vi spilte kvalifisering var målet å komme til EM. Når vi greide å komme hit ønsket vi ikke å være her som turister. Vi er innstilt på å gi alt og gjøre vårt land stolt. Det er umulig å ha noen større motivasjon.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]