TRENINGSKAMPER:  Liverpool spiller mot Hertha Berlin på lørdag, før de møter Bayern München på tirsdag. Deretter venter finale eller bronsefinale i Audi Cup mot Napoli eller Atlético Madrid.

30 spillere reiser til Tyskland

Danny Ings, Sadio Mané, Andy Robertson og Emre Can er alle med.

Blant spillerne som ikke var inkludert i 25-mannstroppen i Hong Kong, er nå Ovie Ejaria og Kamil Grabara med. Sistnevnte reiste, men var ikke registrert til å spille kamper. 

Det er verdt å merke seg at Sheyi Ojo, Pedro Chirivella, Harry Wilson, Lazar Markovic og Mamadou Sakho ikke er med til Tyskland. 

Den nye venstrebacken Andy Robertson er med. Sadio Mané og Danny Ings er tilbake etter skader, mens Emre Can har returnert fra ferie. Nathaniel Clyne og James Milner er med på tross av at de har noen små skadeproblemer

Liverpool har bekreftet troppen via Liverpoolfc.com

Keepere 

Loris Karius, Simon Mignolet, Danny Ward og Kamil Grabara. 

Forsvarsspillere 

Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, James Milner, Joe Gomez, Ragnar Klavan, Alberto Moreno, Andy Robertson, Joël Matip, Jon Flanagan og Trent Alexander-Arnold. 

Midtbanespillere

Gini Wijnaldum, Philippe Coutinho, Mohamed Salah, Jordan Henderson, Marko Grujic, Sadio Mané, Adam Lallana, Emre Can, Ryan Kent, Ovie Ejaria og Ben Woodburn. 

Spisser

Roberto Firmino, Daniel Sturridge, Divock Origi, Danny Ings og Dominic Solanke.