NESTEN FULLTALLIG:  Etter at Philippe Coutinho og Adam Lallana returnerte fra ferie tirsdag, mangler bare Emre Can for at Liverpool-stallen skal være fullstendig.

– Alle her har høy selvtillit

Coutinho ser optimistisk mot den nye sesongen, og Lallana håper på spilletid allerede mot Wigan.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake her, og jeg er klar for å komme i gang med sesongoppkjøringen, sier Philippe Coutinho til liverpoolfc.com.  

Sammen med Adam Lallana var 25-åringen tilbake etter en noe forsinket sommerferie tirsdag, og gjennomførte de harde laktat- og styrketestene på Melwood.

– Abstinenssymptomer

– Jeg har hatt en veldig fin sommer med familie og venner i Brasil, og har hatt nok tid til å hvile og nyte det. Faktisk var det ikke varmt der, men uansett litt varmere enn her!

– Men det var godt å komme tilbake og treffe lagkameratene mine her i dag. Jeg har ikke trent med dem ennå, men skal det snart, og jeg gleder meg, forteller Coutinho.

Lallana forklarer til samme nettside at han nøt ferien sin, men savnet de daglige rutinene.

– Det er alltid godt å slappe av med familien og lade batteriene. Men jeg er mer enn klar for å returnere nå. Man får abstinenssymptomer! Jeg er har kommet tilbake i klubbhverdagen som normalt.

I likhet med resten av laget har duoen hatt hvert sitt treningsprogram gjennom friukene, og Lallana skrøt av formen til Coutinho etter løpetesten som målte laktatverdien. 

– Hver dag forsøker jeg å bli bedre, og jeg håper at jeg kan gjøre det bedre denne sesongen enn i den forrige. Jeg ønsker alltid å utvikle meg, sier Coutinho diplomatisk.

– Nivået nå om dagen øker, og folk ønsker alltid å bli bedre. Vi har våre egne tester når vi kommer tilbake på Melwood for å se laktatnivåene og hvor god form vi er i, forklarer Lallana.

I aksjon på fredag?

Ifølge tabloidavisa Metro var det, ikke overraskende, James Milner som hadde best resultat av spillerne som hadde testen forrige onsdag, foran den ferske Liverpool-angriperen Dominic Solanke.

Trolig kommer begge sistnevnte til å bli involvert i treningskampen mot Tranmere Rovers onsdag kveld, mens Lallana og Coutinho må vente.

– Dersom laktattestene sier vi er okay, som jeg regner med, kan vi forhåpentlig få noen kampminutter (mot Wigan) på fredag. Jeg er ikke helt sikker på hva manageren tenker om det. Men når vi er i Hong Kong, kommer vi definitivt til å spille.

Liverpool reiser til Hong Kong på søndag for deltakelse i Premier League Asia Trophy neste uke. Deretter går turen til Tyskland, hvor en treningsleir og tre nye kamper venter.

Den siste helga før ligastarten har Liverpool sin generalprøve mot Athletic Club på Aviva Stadium i Dublin. Så sparkes Premier League i gang mot Watford lørdag 12. august.

– Det er godt å komme tilbake med lagkompisene, jobbe hardt og komme i form. Sesongen er ikke langt unna. Oppkjøringen er hva det er. Som en profesjonell utøver på dette nivået må man være i form. Man må stole på at sjefen og fitness-teamet forteller oss hva som skal til for å komme i best mulig form, sier Lallana.

– Vi ønsket selvfølgelig å vinne noe forrige sesong, men nå er vi klare til å begynne på nytt og gjøre alt for å ha en bedre sesong. Alle har høy selvtillit, og det er viktig for spillerne, forteller Coutinho.

Avspark mot Tranmere Rovers onsdag er klokka 20.45 på TV 2 Sport Premium og LFCTV.

Del

Adam Lallana

16.10.2017 16:56

Trolig tilbake etter neste landslagspause

Manageren håper Adam Lallana returnerer om en måneds tid.

16.10.2017 13:26

Er tilbake på Melwood

Adam Lallana er kommet hjem fra Qatar.

15.10.2017 22:02

England dropper Lallana i november

Tar ikke ut Liverpool-spilleren til kampene mot Brasil og Tyskland selv om han skulle bli friskmeldt innen den tid.

Philippe Coutinho

24.10.2017 12:28

Coutinho ber om bedre konsentrasjon

Philippe Coutinho nekter å gi forsvaret eneansvaret for fadesen mot Tottenham.

21.10.2017 00:06

- Vi må sørge for at Coutinho og Can ønsker å bli

Jürgen Klopp sier at Philippe Coutinho og Emre Can nå er hundre prosent til å gjøre alt for LFC denne sesongen, men at han ikke vet noe om situasjonen etter det.

20.10.2017 17:48

Coutinho og Firmino mot England 14.november

Preseason

06.08.2017 14:06

Overveldet over å se supportere verden rundt

Dominic Solanke har funnet seg raskt til rette i rødt, og er imponert over fanskaren rundt om i verden.

06.08.2017 10:56

Takker supporterne for støtten

De røde tok selfier med supporterne og tok til sosiale medier etter siste kamp i pre-season. Se bilder og reaksjoner her.

06.08.2017 09:05

– Godt å være tilbake på midtbanen

Liverpool har fått en «ny midtbanespiller» i James Milner, mener manageren.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.01.2018 kl 23:27

Dette er kravene som stilles for utlån av Sturridge

Liverpool er fortsatt i samtaler med Inter og Sevilla om Sturridge, men vil ikke fire på de økonomiske kravene.

+
21.01.2018 kl 22:55

Mané ble preget av Merseyside-blunderen

Jürgen Klopp mener Sadio Mané fikk en formsvikt etter kritikken.

+
21.01.2018 kl 19:48

– Galskap om ikke Lallana blir tatt ut til VM

– Hvis Mr Southgate kan dropp Adam fra troppen, wow, da må jeg virkelig gratulere ham for at han allerede har vunnet VM.

+
21.01.2018 kl 14:55

Overbevisende seier for U23

Bobby Adekanye scoret to ganger da Liverpool vant i Premier League cup.

+