Avslo bud fra Barcelona

Liverpool vil ikke selge Coutinho, uansett pris.

21. jul 2017 kl 08.26 Arild Skjæveland

Barcelona har lagt inn et åpningsbud på Philippe Coutinho på 72 millioner pund (80 millioner euro), men fått blankt avslag. Det skriver velinformerte James Pearce i Liverpool Echo.

Nekter å selge

Echo skriver videre at Liverpool nekter å selge brasilianeren, uansett pris.

Jürgen Klopp ønsker å bygge laget rundt 25-åringen, og ser på han som helt avgjørende for sine planer for klubben.

Coutinho signerte en ny femårskontrakt i januar, og har ingen utkjøpsklausul. Klopp skal være overbevist om at magikeren trives og har slått seg til ro i Liverpool.

– Selger ingen vi vil beholde

Tidligere denne uka uttalte Klopp seg om troppen før neste sesong

– Det viktigste er hvordan vi kan ta steget opp med spillerne vi hadde forrige sesong. De gode nyhetene er at vi ikke har mistet, og vil ikke miste, noen spillere vi ønsker å beholde denne sommeren. Det er de beste nyhetene, og så får vi se hvem vi kan hente inn, sa han ifølge Echo.

Lenge linket

Barcelona har snust på Coutinho i flere år. Han er nær venn med Neymar og Luis Suarez, og har blitt linket til Camp Nou de tre siste overgangsvinduene. Så sent som i mai uttalte han seg om spekulasjonene.

– Dersom du blir, kan det ende med at de bygger en statue for deg. Gå et annet sted, som Barcelona, Bayern München eller Real Madrid, og du blir bare enda en spiller. Her kan du bli noe mer, sa han til ESPN Brazil.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]