Både Mané og Ings tilbake i full trening

Begge blir også med laget til Tyskland.

25. jul 2017 kl 11.15 Arve Vassbotten

Både Sadio Mané og Danny Ings returnerer til full trening med resten av troppen på tirsdag, etter sine skader.

Begge var på Merseyside i forrige uke for å fortsette opptreningen mens resten av troppen var i Hong Kong, men begge vil være med når Liverpool onsdag drar til Tyskland for å fortsette preseason, skriver Liverpoolfc.com.

To sesonger spolert for Ings

Mané har ikke spilt etter at han fikk en kneskade mot Everton i april, og måtte operere menisken.

Danny Ings må være spesielt glad for å være tilbake. Han hadde akkurat kjempet seg tilbake i form etter en korsbåndskade i venstre kne, da han i sin første kamp på Anfield på 13 måneder ble skadet på nytt i ligacupen mot Tottenham 25. oktober 2016. Den gangen var det korsbåndet i det høyre kneet som ble ødelagt.

Onsdag reiser Liverpool til Tyskland for treningsleir og kamper. Laget møter Hertha Berlin på lørdag, og spiller i Audi cup på tirsdag 1. august mot Bayern München, og finale eller bronsefinale i turneringen på onsdag 2. august. Der møter de enten Atlético Madrid eller Napoli.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]