BLIR:  Jürgen Klopp sier at det ikke finnes noen som helst sjanse for at Coutinho blir solgt.

The Telegraph:Barcelona klare med monsterbud

Men ingen sum er høy nok til å friste Liverpool.

«Barcelona har indikert at de er villige til å betale £72M for Coutinho, men alle bud kommer til å bli avslått av Liverpool», skriver Telegraph-journalist Chris Bascombe

Ifølge Bascombe har Liverpool gjort det krystallklart overfor Barcelona at brasilianeren ikke er til salgs, etter at katalanerne gjorde sitt første fremstøt på å hente Coutinho. 

«Liverpool kommer til å stå fast ved at han ikke er til salgs. 25-åringen er en fundamental del av Jürgen Klopps planer, spesielt med Champions League-retur i vente. Klubben er klare på at ingenting kan få dem til å selge», melder Bascombe. 

Klopp slapper av

Dette går i tråd med hva Jürgen Klopp sier selv. 

– Vi har absolutt ingen planer om å selge ham. Eierne har fortalt at dersom vi absolutt ikke ønsker å selge noen, finnes det heller ikke behov for å selge. Det betyr at vi kan hente noen spillere og fortsatt være i en god posisjon. Vi ønsker å hente inn noen nye fjes, og ingen kommer til å forlate oss. Jeg slapper helt av med tanke på dette, sier Jürgen Klopp til Telegraph. 

«Klopp har sagt i løpet av Hong Kong-turen at det er enda viktigere å beholde spillere enn å hente nye. Da var det Coutinho han hadde i tankene. Klopp ønsker å hente spillere i verdensklasse, ikke å miste hans mest ønskede spiller», forklarer Bascombe.