Bestemt på å beholde van Dijk

Southampton ønsker å gjenforene Virgil van Djik med resten av stallen neste uke.

28. jul 2017 kl 19.02 Marius Rabben

Spekulasjonene om van Djiks fremtid blusset opp da Southampton-manager Mauricio Pellegrino unnlot å ta stopperen med i troppen som reiste på treningsleir til Frankrike mandag.

Det skjedde fordi Pellegrino mente van Dijk ikke hadde riktig fokus da han ytret ønske om å dra til Liverpool, noe som endte med at 26-åringen har måttet trene alene på klubbens anlegg denne uka.

Lang kontrakt

Southampton føler seg likevel sikker på at spilleren vil akseptere at de ikke ønsker å selge, ifølge Telegraph, vel vitende om at kontrakten hans løper ut i 2022. Klubben håper han er tilbake med laget neste uke.

Kontakten mellom van Dijk og Liverpool FC sørget for Southampton rapporterte de røde inn til Premier League tidligere i sommer, og klubben responderte oppsiktsvekkende med å beklage offentlig og trekke interessen for spilleren.

Likevel har ryktene flommet på videre, og senest denne uka hevdet Sky Sports atkilder nær van Dijk forventer at han blir Liverpool-spiller denne sommeren.

James Pearce i Liverpool Echo har flere ganger skrevet at Liverpool tråkker forsiktig og kun vil gjøre et nytt fremstøt dersom sørkystklubben åpner opp for et salg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]