Boro leder kampen om Ojo

Liverpool ønsker å sende tenåringen på utlån til Championship.

11. jul 2017 kl 19.59 Marius Rabben

Middlesbrough i førersetet om å sikre seg Sheyi Ojo på lån denne sesongen. Newcastle skal også være «veldig interessert», ifølge Sky Sports, men sliter med å få til en avtale.

Sky Sports-reporter Keith Downie melder at Liverpool foretrekker en Championship-klubb for 20-åringen grunnet sannsynligheten for regelmessig spilletid.

Ojo har tidligere vært lånt ut til Wigan og Wolverhampton, og har 13 opptredener for Liverpools førstelag bak seg.

SKAL LÅNES UT:
SKAL LÅNES UT:  Ifølge engelsk presse tyder alt på at Ojo blir lånt ut denne sommeren. Nå gjenstår det å se om han havner i Middlesbrough i Championship.

I fjor slet kantspilleren med ryggplager som holdt ham ute av første halvdel av sesongen, og han fikk kun to A-lagskamper totalt – mot Plymouth i FA-cupen i januar. I stedet spilte han seg tilbake i form på U23-laget.

Den harde konkurransen i Liverpool gjør at Ojo, som vant U20-VM med England i juni, kommer til å bli lånt ut denne sommeren.

Newcastle, med Rafael Benítez som manager, har lenge hatt Ojo på radaren, men de røde tror han vil få flere muligheter på nest øverste nivå, der Middlesbrough fremstår som mest aktuelt.

Tidligere i sommer skrev James Pearce i Liverpool Echo at Jürgen Klopp ikke stresser med å sende unge talenter på utlån, og at han ønsker å se spillere som Ojo i de første treningskampene denne måneden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]