– Can skal ingen steder

Jürgen Klopp forteller om positive samtaler med Emre Can.

23. jul 2017 kl 12.50 Arild Skjæveland

Emre Can har under ett år igjen av kontrakten han signerte med Liverpool da han ble kjøpt i 2014. I italiensk presse har det blitt rapportert at han skal være enig med Juventus om de personlige betingelsene, men det avfeier Jürgen Klopp.

– Can blir

Klopp har ingen planer om å la sin landsmann forlate Liverpool.

– Vi har hatt samtaler, og det føles bra. Det har vært positive samtaler, men frem til noe er gjort eller signert, er det ikke noe å si, sier Klopp til Liverpool Echo.

– Emre er en veldig viktig spiller for oss. Vi ønsker ikke å selge eller miste spillere som er i førsteelleveren eller i nærheten av førsteelleveren. Emre er helt klart en av dem. Vi vil beholde ham, og har gode samtaler.

Tilbake på Melwood

Liverpool-troppen har nettopp landet i Liverpool. Emre Can var tilbake på Melwood i går, etter en forlenget ferie etter Confederations Cup i Russland.

Han vil være tilbake sammen med resten av troppen denne uka, og blir med til München på onsdag.

– Emre vil trene med den gruppen som er på Melwood denne helga, sa Klopp.

– Etter testing på lørdag, vil de ha en eller to økter på søndag. Alle spillerne vil være tilbake på tirsdag. Da trener vi to ganger, og Emre er tilbake med troppen da. Det vil bli fint å se ham, og han vil være 100 prosent involvert.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]