TRANMERE:  Den eneste treningskampen Nathaniel Clyne har spilt var den første mot Tranmere. Backen har slitt med hamstringen og ryggen i oppkjøringen, og var for øvrig den Liverpool-spilleren med flest ligastarter forrige sesong.

Clyne usikker til serieåpningen

Trent Alexander-Arnold kan få sjansen i første kamp.

«Nathaniel Clyne er svært tvilsom til den første kampen mot Watford. Høyrebacken har slitt med baksiden av låret og ryggen i preseason, og har ikke spilt de siste treningskampene», skriver James Pearce i Liverpool Echo

Pearce melder at Clyne er uaktuell til kampene i Audi Cup på tirsdag og onsdag, og håpet om at han skulle rekke Watford-kampen begynner å renne ut. 

Problemet på baksiden av låret skal være i orden, men høyrebacken sliter nå med ryggen. 

«Trent Alexander-Arnold kan få sin tredje Premier League-start på Vicarage Road. Klopp har andre alternativer i Joe Gomez, som imponerte mot Hertha Berlin, og Jon Flanagan, men Alexander-Arnold er favoritt til å ta Clynes plass». 

«James Milner bør være klar etter han returnerte til full trening i Rottach-Egern søndag».