– Coutinho har ingen ønsker om å dra

Goal-journalist Melissa Reddy hevder å vite at Coutinho ikke er til salgs for noen pris.

10. jul 2017 kl 12.26 Arve Corneliussen

«Liverpool har ikke mottatt noen forespørsler fra verken PSG eller Barcelona denne sommeren om Coutinho, og har samtidig gjort det klart at de i så fall ville blitt avslått», skriver Melissa Reddy på goal.com.

Ifølge henne prøvde PSG seg på Coutinho forrige sommer, og skal igjen være på klubbens liste over potensielle kjøp. Øverst på den skal Kylian Mbappé stå, og Reddy spekulerer i om Coutinho er enda vanskeligere å få tak i enn Monaco-spissen.

«Å jakte på Coutinho denne sommeren kommer bare til å være bortkastet tid. Han er ikke til salgs, og han har heller ingen ønsker om å dra. Barcelona har allerede skrinlagt sin interesse for ham», hevder Reddy.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]