– De er heldige som ikke trenger å selge Keïta

Klopp kommenterer Keïta og van Dijk, og håper at Liverpool kan gi fansen bakoversveis med underholdende fotball denne sesongen.

20. jul 2017 kl 23.59 Arve Corneliussen

– Mr. Mateschitz? Hva var det han sa? Han er en heldig mann, eller hva? De trenger ikke å selge spillere. Da jeg var i Dortmund, var vi alltid nødt til å selge spillere. Men hva skal jeg si? Det er ikke noe å si om dette, sier Jürgen Klopp til Liverpool Echo.

Det var nettopp RB Leipzig-eier Dietrich Mateschitz som gikk knallhardt ut og sa at de absolutt ikke kommer til å selge Keïta etter han avslo Liverpools bud på £66M.

Klopp var også ordknapp da han ble spurt om Virgil van Dijk.

– Jeg visste ikke at jeg ble kritisert. Ble klubben det? Det er ikke bra. Vi sa unnskyld, ferdig med den saken. Hvordan kan jeg si noe mer om denne saken? spør Klopp.

Tenker ikke på tittelkamp

Ifølge Echo har Klopp troen på en god sesongstart på tross av det frustrerende overgangsmarkedet, og mener Liverpool kan havne høyere enn forrige sesongs fjerdeplass.

– Jeg tenker ikke på å vinne tittelen, men det er åpenbart mange folk i Liverpool som gjør det. Faktisk, så liker jeg ikke alt pratet om at jeg var den første manageren på noe sånt som 100 år som vant The Double med Dortmund.

– Det hadde vært fint å vinne en cup og så ligaen neste år. Å vinne dem samtidig gjør at folk sier jeg er en spesiell manager. Jeg trenger ikke dette, men hvis det skjer er det bra. Det er ikke det som driver meg, forklarer Klopp.

Underholdende fotball

– Suksess for oss er å bli bedre, bedre og bedre enn forrige sesong. Hvis du er tålmodig nok til å ta disse stegene, kan du vinne alt. Vi må forbedre oss fordi alle rundt oss forbedrer seg. Vi har potensial til å gjøre det bedre.

– Vi må spille så bra vi kan, underholde så mange vi kan og være grådige. La folk si etter de har vært på stadion «Oh my God, dette er fotball». Det er det jeg vil, og la oss se om vi kan klare det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]