Jürgen Klopp:– Det er min avgjørelse

Jürgen Klopp mener det ikke er noe vits i å spekulere i et Coutinho-salg.

22. jul 2017 kl 23.52 Arve Corneliussen

– Problemet med slike ting er at uansett hva jeg sier, blir det spekulasjoner. Hvis jeg sier at han ikke er til salgs, er han ikke til salgs. Det er ikke noe mer å si. Det er klubben sin avgjørelse – det er min avgjørelse, sier en bestemt Jürgen Klopp til Liverpool Echo.

– Det sier jeg for at vi kan sette en stopper for spekulasjonene og snakke om noe annet, legger han til.

Jürgen Klopp poengterte like etter Barcelona-budet at Liverpool ikke er en selgende klubb. Derfor vil han ikke ha noe av snakket fra kritikerne som påpeker at Liverpool har solgt sine viktigste spillere de siste årene.

– Da Suarez ble solgt, var jeg langt vekke. Da Sterling ble solgt, var jeg kanskje den siste i verden som fikk vite om det. De situasjonene har ingenting å si for denne, mener Klopp.

– Vi nærmer oss et veldig viktig øyeblikk. Vi ønsker å bli bedre. For å bli bedre, må vi beholde spillerne våre. Der har du svaret ditt.

– Jeg kan si det 20 ganger – han er ikke til salgs. Uansett hva som skjer fra Barcelonas side, svarer jeg at han ikke er til salgs. Du kan si akkurat hva du vil. Svaret er at han ikke er til salgs.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]