25 spillere reiser til Asia:Dette er troppen som reiser til Hong Kong

Sadio Mané blir på Melwood for å jobbe med formen. Lucas Leiva og Sheyi Ojo er heller ikke med.

16. jul 2017 kl 12.02 Arve Corneliussen

Liverpool har bekreftet troppen som reiser til Hong Kong. Reglementet i Premier League Asia Trophy gjør at Jürgen Klopp bare kunne ta ut 25 spillere, noe han beskrev som utfordrende etter kampen mot Wigan.

Det betyr at spillere som Mamadou Sakho, Lazar Markovic, Sheyi Ojo og Lucas Leiva ikke er med i troppen. Ojo har blitt linket med en låneovergang til Middlesbrough, mens Lucas på det nærmeste skal være klar for Lazio.

Sadio Mané er heller ikke en del av troppen, og blir på Melwood for å jobbe med formen. Harry Wilson reiser heller ikke. Waliseren var ikke med mot Wigan på grunn av en liten skade, noe som kan være årsaken.

Andre spillere som er utelatt som var i troppen mot enten Wigan eller Tranmere er Pedro Chirivella, Connor Randall og Kamil Grabara. Danny Ings var ikke forventet å delta i kamp så tidlig, og Ovie Ejaria har ikke blitt involvert så langt.

Keepere

Danny Ward, Loris Karius og Simon Mignolet.

Forsvarsspillere

Nathaniel Clyne, Dejan Lovren, James Milner, Joe Gomez, Ragnar Klavan, Alberto Moreno, Joël Matip, Jon Flanagan og Trent Alexander-Arnold.

Midtbanespillere

Gini Wijnaldum, Philippe Coutinho, Mohamed Salah, Jordan Henderson, Marko Grujic, Adam Lallana, Kevin Stewart, Ryan Kent og Ben Woodburn.

Angrepsspillere

Roberto Firmino, Dominic Solanke, Divock Origi og Daniel Sturridge.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]