Emre Can vant Confederations Cup

Tyskeren ble byttet inn i det 79. minutt for tyskerne, og fikk et gult kort helt på tampen.

2. jul 2017 kl 21.55 Arve Corneliussen

Lars Stindl ble matchvinner med sitt 1-0-mål i det 21. minutt, for et Tyskland som gikk ubeseiret gjennom turneringen. Store stjerner som Toni Kroos, Manuel Neuer, Thomas Müller og Mats Hummels ble hvilt til turneringen.

Likevel var kampen om sentral midtbaneplass hard for Emre Can, med spillere som Leon Goretzka og Sebastian Rudy i troppen.

Emre Can startet gruppespillkampene mot Chile og Kamerun. Han ble byttet inn mot Australia i gruppespillet og mot Mexico i semifinalen. I finalen kom han inn for Timo Werner, og fikk gult kort helt på tampen. Både Can og Alexis Sánchez datt overende etter en duell, og Can skapte voldsomme reaksjoner hos Chile-spillerne da han ikke ville gi fra seg ballen.

Finalen ble Cans 15. landskamp for Tyskland, ifølge Transfermarkt. Liverpool Echo har tidligere meldt at tyskeren kommer til å returnere senest til preseason av Liverpool-spillerne grunnet hans deltakelse i turneringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]