En rekke klubber vil ha Kent

Ryan Kent kan velge blant et tosifret antall klubber som ønsker ham på lån denne sesongen.

27. jul 2017 kl 11.01 Marius Rabben

20-åringen har trent med Jürgen Klopps mannskap gjennom hele oppkjøringen, og er med i 30-mannstroppen som for tiden er på treningsleir i Tyskland, men skal ha fått grønt lys til å dra på et nytt utlån.

Forrige sesong tilbrakte Kent i Barnsley i Championship, der han ble kåret til årets unge spiller i klubben. I sommer kan den hurtige kantspilleren velge og vrake i klubber fra samme liga.

Klubbene står i kø

Ifølge Coventry Telegraph står han på ønskelista til både Leeds, Aston Villa, Middlesbrough, Derby, Sunderland, Bristol City, Reading og Barnsley. I tillegg skal Huddersfield i Premier League være en mulighet.

Nylig har engelsk presse også meldt at Hull City er enig med Liverpool om en avtale, noe som gjør at Kent selv får bestemme. Ifølge Andy Kelly iLiverpool Echoer i tillegg Birmingham-manager Harry Redknapp interessert.

Denne sommeren har Kent, med landskamper på U20- og U18-nivå, så langt figurert i tre av fire treningskamper for de røde. Kontrakten med Liverpool løper ut i 2019, men det forventes at han signerer en ny avtale før et eventuelt utlån, ifølgeHull Daily Mail.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]