SKRYTER:  Luis Suarez, som scoret 82 mål på 133 kamper for Liverpool, skryter av det Klopp har fått til i Liverpool. Her fra et Liverpool-besøk i 2016.

– Fantastisk sesong for Klopp

Luis Suarez mener Liverpool endelig er tilbake der de hører hjemme.

– Liverpool bør spille i Champions League hver sesong. Jeg tror den nye manageren, Klopp, trengte litt tid fordi han tok over inn midt i sesongen. Han hadde en fantastisk sesong nå, sier Luis Suarez i et intervju med LFCTV, publisert på Liverpoolfc.com

Storscoreren tror Anfield-publikumet har mer i vente kommende sesong. 

– Jeg tror ting kommer til å gå enda bedre nå. Klopp er en kvalitetsmanager, og han har mange spillere som kan avgjøre kamper på egenhånd. Liverpool er absolutt en klubb som hører hjemme i Champions League, mener Barcelona-spissen. 

Uruguayaneren ble hentet fra Ajax for £22,8M januar 2011, ifølge LFChistory.net. I første del av intervjuet forteller han at det var en drømmeovergang. 

– Da jeg var liten, var Liverpool en av de største klubbene i Europa og kjent over hele verden. Jeg var aldri i tvil etter jeg fant ut av interessen, for Liverpool er en drøm for alle spillere. Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få sjansen til å spille der, sier han. 

– På Anfield støtter supporterne deg uansett. Måten de gjør det på er helt spesiell, noe som gjør at du løfter både hodet og spillet ditt i retur. Dette er bare slik Liverpool-supporterne er, forklarer Suarez.