– Føler meg veldig bra nå

Etter ei uke med trening etter ferien er Emre Can klar for kamp.

29. jul 2017 kl 12.33 Marius Rabben

23-åringen var tilbake fra en forsinket ferie forrige helg, etter triumf i Confederations Cup med Tyskland tidligere i sommer, og har trent hardt med lagkompisene denne uka.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake etter tre uker ferie, og nå er jeg veldig sulten på å spille fotball. Jeg gleder meg mye til sesongen, sier Can til Liverpoolfc.com.

I god fysisk form

– Jeg føler meg veldig bra nå. Jeg har trent i ei uke, jeg føler meg bra og i god form. Jeg tror ikke at jeg har gått glipp av altfor mye.

Klopp fortalte fredag at Can «ser veldig bra ut» på trening, men hadde ikke bestemt seg for hvordan laget mot Hertha Berlin i dag skal se ut.

– Vi har kampen mot Hertha, men jeg vet ikke om jeg får spille da eller om jeg må vente til tirsdag. Jeg har ikke snakket med manageren om det, sier Can videre.

– Føler meg klar

Tyskeren fikk imidlertid en plass i kamptroppen, og Klopp har uttalt at alle 22 spillere som blir med til Olympiastadion skal få sjansen.

– Jeg føler meg klar. Jeg er i god form, og jeg trenger kamper for å finne rytmen igjen, og forhåpentlig spiller jeg mot Hertha, legger Can til.

Etter oppgjøret, som markerer de to klubbenes 125-årsjubileum i den tyske hovedstaden, reiser Liverpool tilbake til Rottach-Egern i Bayern for å trene videre. På tirsdag og onsdag venter kamper i Audi Cup.

Mot gamleklubben

Først ut på Allianz Arena er Bayern München, hvor Can spilte fra 2009 til 2013. Dagen derpå venter enten Atlético Madrid eller Napoli på samme bane.

– Jeg ser frem til den kampen, og det vil være første gang jeg spiller mot Bayern München for Liverpool. Jeg kjenner mange av spillerne og staben der, og jeg gleder meg.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]