Føler seg endelig helt skadefri

Jordan Henderson har ikke trengt å passe på skaden i preseason.

22. jul 2017 kl 10.32 Arve Corneliussen

– Jeg har ikke trengt å tenke på skaden, og har trent uten problemer hver eneste dag siden jeg kom tilbake. Jeg føler meg sterkere etter hver trening og kamp. Forhåpentligvis kan jeg fortsette fremgangen, slik at jeg er tilbake for fullt når sesongen starter, sier Jordan Henderson til Liverpool Echo.

Kapteinen har nå spilt i samtlige av preseason-kampene, og er klar til dyst mot Leicester.

– Jeg har selvfølgelig vært sliten noen ganger, men slik er oppkjøringen. Jeg kunne ikke ha vært mer fornøyd med å være i gang igjen. Forhåpentligvis kan jeg fortsette å være skadefri og ha en suksessfull sesong med laget.

Vanskelige forhold

Echo skriver om den voldsomme varmen i Hong Kong, noe Henderson synes er utfordrende å trene i.

– Det er veldig tøffe forhold, men det gjør at du føler deg bra etter trening. Jeg vet at jeg kan gjøre det mye bedre. Jeg kan forbedre meg på mange områder. For meg handler det bare om å jobbe så hardt som mulig, slik at jeg kan bidra for laget og manageren, forklarer kapteinen.

– Hittil har jeg hatt noen gode øyeblikk i treningskampene, men jeg har også hatt noen dårlige, mener han.

– Jeg kommer sakte, men sikkert, tilbake etter skaden. Jeg føler meg bra. Antageligvis var forrige kamp den beste hittil, og selvtilliten baller på seg.

VARME:
VARME:  Spillerne trener knallhardt i 30 varmegrader i Asia, og luftfuktigheten skal være svært høy.

Gode unggutter

Ben Woodburn og Trent Alexander-Arnold har fått mye spilletid så langt i preseason. Henderson er ikke overrasket over at de har klart å spille seg inn på førstelaget.

– At de var med førstelaget forrige sesong hjalp dem mye. Du kan se det på selvtilliten i spillet deres etter de kom tilbake fra ferie. De har hoppet rett inn i det, og har åpenbart trent mens de har vært på ferie – de har vært veldig gode under øktene, skryter Henderson.

– Selvtilliten deres er veldig høy. Fortsetter de slik, er jeg helt sikker på at de får en mulighet av manageren til å vise seg frem, sier kapteinen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]