Forlater Liverpool med tungt hjerte

Men Kevin Stewart føler han måtte dra for karrièrens beste.

22. jul 2017 kl 22.05 Arve Corneliussen

– Det var en vanskelig avgjørelse å ta. Det er en klubb jeg elsker, og en klubb jeg har fulgt i lang tid. Jeg har vært Liverpool-supporter helt siden jeg var liten, og målet hele livet mitt har vært å bli en fast Liverpool-spiller, sier Kevin Stewart til Liverpool Echo.

Samme dag som Liverpool bekreftet kjøpet av Andy Robertson, bekreftet de at Stewart skal spille kommende sesong for Hull.

– Jeg følte jeg måtte ta dette steget for karrièrens skyld. Nå har jeg fått en mulighet, og det er opp til meg å gripe den. Jeg kommer her for å spille masse kamper og få meg noe sårt tiltrengt erfaring. Å dra hit var en mulighet som var for god til å avslå, forklarer Stewart.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]