– Går gratis neste sommer

The Times-journalist Jonathan Northcroft hevder at Alex Oxlade-Chamberlain har avslått et kontraktstilbud fra Arsenal.

2. jul 2017 kl 09.16 Arve Corneliussen

«Alex Oxlade-Chamberlain er forberedt på å bli i Arsenal ut kontraktstiden og forlate klubben gratis neste sommer. Han avslo et «take-it-or-leave-it»-tilbud fra Arsenal, skriver Times-journalisten Jonathan Northcroft.

Arsenal skal ha tilbudt Oxlade-Chamberlain en betydelig lønnsøkning, men den anvendelige engelskmannen avslo – han foretrekker spilletid fremfor lønnsøkning.

Ifølge Northcroft ble Liverpool avvist da de forhørte seg om hurtigtoget tidligere i uken. Oxlade-Chamberlain skal være interessert i å spille for Jürgen Klopp, særlig på grunn av managerens rykte for å utvikle angrepsspillere.

Spilletid

Selv om Arsene Wenger har sagt at landslagsspilleren er i planene hans, har fortiden gjort at spilleren er skeptisk til Wengers lovnader, ifølge Times-journalisten.

Han skal ha et klart mål om å spille VM for England neste år, men er likevel forberedt på å sitte ut kontrakten selv om det skulle bety enda mindre spilletid i London. Times skriver at Arsenal verdsetter ham til £25M, og har i likhet med både Alexis Sánchez og Mesut Özil ett år igjen av kontrakten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]