Gerrards lag slo Juventus i bronsefinale

Ungguttene har denne helgen spilt vennskapsturnering i Sveits.

30. jul 2017 kl 18.09 Arve Corneliussen

Søndag slo Liverpool Juventus 3-1 i en U19-turnering i Sveits. Målene ble scoret av Liam Millar, Rafael Camacho og Yasser Larouci.

Det melder Liverpoolfc.com.

Gruppespillet begynte med 0-0 mot Hamburg. Deretter scoret Adam Lewis på to straffer da Liverpool slo Olympiacos. I siste gruppespillskamp mot Basel scoret Lewis på straffe igjen, og sikret dermed 1-1 og avansement.

I semifinalen var det Glen McAuley som scoret målet da Liverpool tapte 1-3 for Fulham.

– Det er en test både fysisk og mentalt. Vi må se hvordan guttene presterer når de er slitne, presset er stort og de blir bedt om å levere utenfor komfortsonen deres. Du lærer veldig mye om spillerne i en slik turnering. Ikke bare om hvordan de er på banen, men hvordan de er utenfor og hvordan de gjør det når du ber dem om å spille selv om de er slitne, sier Steven Gerrard til Liverpoolfc.com.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]