Gini tror på tittelkamp

Nederlenderen mener Liverpool har god nok stall, og er klar på at de ikke kommer til å gjenta fjorårets feil.

18. jul 2017 kl 23.58 Arve Corneliussen

– Jeg sier ikke at vi kommer til å vinne tittelen med en gang, men jeg tror vi har en god nok stall til å kjempe om den. Jeg er sikker på at vi ikke kommer til å gjøre de samme feilene denne sesongen. Jeg har troen på både de andre og meg selv, sier Georginio Wijnaldum til Liverpool Echo.

– Forrige sesong startet vi bra, men i januar og februar hadde vi mange dårlige resultater. Derfor kjempet vi ikke om tittelen, legger han til.

Slet mot parkerte busser

I fjor gikk Liverpool ubeseiret gjennom sesongen mot topp seks, men tapte fem kamper mot lag på nedre halvdel av tabellen. Wijnaldum tror de kan lære av mesterne.

LØPEØKT:
LØPEØKT:  Gini Wijnaldum var blant spillerne som returnerte noe senere til preseason. Jürgen Klopp antok i et intervju tirsdag at spillerne som returnerte sent kanskje kom til å spille litt mindre i Hong Kong.

– Vi må lese kamper bedre. Du trenger ikke alltid å vinne på fint vis, og jeg mener Chelsea er et godt eksempel på det. Forrige sesong var de det beste laget. De vet hva som må gjøres, mener nederlenderen.

– Mot topp syv eller åtte tapte vi ingen kamper. Jeg tror kampene mot de mindre lagene blir enda større denne sesongen, og at de vil bli litt annerledes.

– Mange folk sa at vi ikke klarte å finne løsninger når lag parkerte bussen mot oss. Hvis du har god nok selvtillit, kommer du til å finne løsninger selv når lag legger seg veldig dypt. Jeg mener vi har spillerne til det, men vi må vise det også.

– Vi spilte ikke bra mot de mindre lagene. Når vi spiller mot lag lengre nede på tabellen denne sesongen, kommer vi til å bruke tapene forrige sesong som motivasjon, forklarer Wijnaldum.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]