HONG KONG:  Gini Wijnaldum var tirsdag på plass på trening i Hong Kong, og spiller etter all sannsynlighet onsdagens treningskamp mot Crystal Palace.

Gini tror på tittelkamp

Nederlenderen mener Liverpool har god nok stall, og er klar på at de ikke kommer til å gjenta fjorårets feil.

– Jeg sier ikke at vi kommer til å vinne tittelen med en gang, men jeg tror vi har en god nok stall til å kjempe om den. Jeg er sikker på at vi ikke kommer til å gjøre de samme feilene denne sesongen. Jeg har troen på både de andre og meg selv, sier Georginio Wijnaldum til Liverpool Echo

– Forrige sesong startet vi bra, men i januar og februar hadde vi mange dårlige resultater. Derfor kjempet vi ikke om tittelen, legger han til. 

Slet mot parkerte busser

I fjor gikk Liverpool ubeseiret gjennom sesongen mot topp seks, men tapte fem kamper mot lag på nedre halvdel av tabellen. Wijnaldum tror de kan lære av mesterne. 

LØPEØKT:  Gini Wijnaldum var blant spillerne som returnerte noe senere til preseason. Jürgen Klopp antok i et intervju tirsdag at spillerne som returnerte sent kanskje kom til å spille litt mindre i Hong Kong.

– Vi må lese kamper bedre. Du trenger ikke alltid å vinne på fint vis, og jeg mener Chelsea er et godt eksempel på det. Forrige sesong var de det beste laget. De vet hva som må gjøres, mener nederlenderen. 

– Mot topp syv eller åtte tapte vi ingen kamper. Jeg tror kampene mot de mindre lagene blir enda større denne sesongen, og at de vil bli litt annerledes. 

– Mange folk sa at vi ikke klarte å finne løsninger når lag parkerte bussen mot oss. Hvis du har god nok selvtillit, kommer du til å finne løsninger selv når lag legger seg veldig dypt. Jeg mener vi har spillerne til det, men vi må vise det også. 

– Vi spilte ikke bra mot de mindre lagene. Når vi spiller mot lag lengre nede på tabellen denne sesongen, kommer vi til å bruke tapene forrige sesong som motivasjon, forklarer Wijnaldum.