Gjør comeback lørdag

Jürgen Klopp bekrefter at Sadio Mané er med i kamptroppen mot Hertha Berlin.

28. jul 2017 kl 21.10 Marius Rabben

Mané ligger an til å få spille sin første kamp siden han skadet kneet mot Everton i begynnelsen av april når Hertha Berlin er motstander på Olympiastadion lørdag.

Senegaleseren var tilbake i full trening forrige uke, etter å ha stått over turen til Hong Kong, og har kommet seg helskinnet gjennom de harde fellesøktene uten tilbakeslag.

Ings er ikke med

Kampen i Berlin, som markerer 125-årsjublieet til både Liverpool og Hertha, kommer imidlertid for tidlig for Danny Ings, til tross for at han trener som normalt med resten av laget.

– Sadio vil definitivt være med. Danny ser bra ut – fantastisk, faktisk – men det er litt annerledes å spille kamper. Vi har vurdert å la ham spille med U23-laget fordi muligheten er der, men det gir ikke mye mening, sier Klopp til Liverpoolfc.com.

– Vi ønsket å ha ham med her, slik at han får trene ordentlig med oss, men han kommer ikke til å være med i troppen.

Debut for Robertson

Liverpools nye venstreback, Andrew Robertson, er inkludert i troppen og kan vente seg spilletid i fraværet av James Milner, som sliter med en liten skade i låret. Emre Can er også med.

– Det er en kamp hvor vi skal bruke alle alternativene vi har fordi vi har fire kamper i løpet av ei uke fra i morgen, så vi må håndtere det. I morgen skal vi gi sjansen til alle spillerne vi tar med oss, og det inkluderer også Andrew.

– Noen vil bli værende her (i Rottach-Egern) og drive med restitusjonsarbeid eller det de trenger – kanskje litt løping! Så har vi kamper på tirsdag og onsdag, og deretter lørdag igjen. Vi skal håndtere intensiteten, men i morgen skal alle som blir med (til Berlin) få spille, forklarer manageren.

Oppgjøret mot Hertha Berlin sparkes i gang klokka 18.00, og vises direkte på TV 2 Sport Premium og LFCTV.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]