– Gjør et siste forsøk

Liverpool hevdes å gjøre klart et tredje og siste gigantbud på Naby Keïta.

21. jul 2017 kl 22.06 Arve Corneliussen

«Liverpool kommer til å legge inn et siste bud på Naby Keïta. Det er forstått å være på £75M, der £40M betales med en gang», skriver Independent-jouranlist Miguel Delaney.

Ifølge Delaney tror Liverpool at dette er budet som endelig kan friste Leipzig, etter at de har vært umulige å forhandle med. Tyske kilder tett på forhandlingene mener at det har blitt et prinsipp å beholde Keïta, men et bud på £75M skal være svært fristende.

«En faktor i forhandlingene er at Keïta har en utkjøpsklausul på £48M neste sommer. At Liverpool er villige til å øke denne summen med 56 prosent – for en spiller de nesten uansett mister – kan friste Leipzig», mener Delaney.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]