– Coutinho er ikke til salgs

Jürgen Klopp på dagens pressekonferanse, hvor han bekrefter at Gomez og Origi er ute de to neste kampene.

31. jul 2017 kl 15.10 Torbjørn Flatin

Jürgen Klopp starter pressekonferansen med å fortelle at Joe Gomez og Divock Origi ikke vil bli involvert i kampene mot Bayern München og Atletico Madrid/Napoli, som spilles tirsdag og onsdag.

Det dreier seg om en kneskade for Gomez, mens Origi har en "liten muskelskade". Skaden til Joe Gomez skal heller ikke være alvorlig.

Klopp ser fram til viktige kamper i München, mot vanskelige motstandere.

På spørsmål om ambisjoner foran neste sesong sier manageren at det som alltid vil være høye ambisjoner og at ligagull er et av målene.

Manageren sier at kampen mot Bayern i morgen vil bli et steg opp fra de foregående mot Crystal Palace, Leicester og Hertha. Det ville vært fint å vinne, men at det ikke må glemmes at det fortsatt dreier seg om treningskamper. "So far so good", sier Jürgen om pre-season så langt og mener at hans mannskap vil være klare for en kamp mot Bayern München.

- Ordet er ikke (for salg), gjentar Jürgen Klopp på spørsmål om Philippe Coutinho og et mulig salg til Barcelona. - Det er et ord som ikke kan tolkes på flere måter. Det er ikke noe som er nytt.

Klopp bekreftet at Loris Karius, Dejan Lovren og James Milner er spilleklare igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]