I samtaler om ny kontrakt

Liverpool har startet samtaler med Trent Alexander-Arnold om en ny avtale.

7. jul 2017 kl 13.46 Einar Kvande

Det er velinformerte Paul Joyce i The Times som melder at Liverpool har startet samtaler med Trent Alexander-Arnold bare noen måneder etter at forsvarsspilleren signerte en femårskontrakt.

Den nye kontrakten skal reflektere hvor høyt Liverpool setter 18-åringen, som forventes å utfordre Nathaniel Clyne om høyrebackplassen kommende sesong.

Så sent som i november 2016 skrev Alexander-Arnold under en kontrakt med Liverpool frem til 2021. Totalt spilte han 12 kamper for de helrøde forrige sesong, og startet sin første Premier League-kamp i oppgjøret mot Manchester United på Old Trafford så sent som i januar.

Til 2022

Joyce skriver at den nye avtalen vil ha forbedrede personlige betingelser for spilleren, og vil strekke seg frem til 2022. Times-journalisten opplyser at samtalene pågår.

Alexander-Arnold er i full gang med preseason-treningen på Melwood, etter å ha takket nei til spill for England U19 fordi han fryktet dette ville påvirke hans førstelagssjanser i negativ retning. Det engelske fotballforbundet ønsket at Liverpool-backen skulle være en del av England-troppen i U19-EM i Georgia, men scouseren takket altså nei til dette fordi EM kolliderer med Liverpools preseason-trening og treningskamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]