Liverpool – Crystal Palace på onsdag:Ikke bestemt seg for lagoppstillingen

Jürgen Klopp oppfordrer fansen til å ikke lese for mye mellom linjene når han tar ut laget i oppkjøringskampene.

18. jul 2017 kl 18.56 Arve Corneliussen

– Vi tar avgjørelsen om hvem som spiller i morgen. I preseason gir det ingen mening å bestemme seg for lagoppstillingen flere dager i forveien – du ser an hvem som føler seg bra, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

Liverpool møter Crystal Palace i semifinalen i Premier League Asia Trophy onsdag. Jürgen Klopp vet hva han ønsker å se av spillerne, og forteller at det ikke er viktig hvem som spiller til hvilken tid.

– Jeg vet at guttene tenker «det der var et tegn» og slike ting. De eneste tegnene er det spillerne viser. Det handler ikke om du starter, spiller 45- eller 20 minutter. Jeg ser etter gode prestasjoner, forklarer manageren.

– Vi får se hvordan lagoppstillingen blir. Det må passe spillerne individuelt. Noen var i trening 5. juli, mens noen ikke var tilbake før 11. juli. Spillerne er i forskjellige faser av oppkjøringen, så vi må vurdere det sammen med det medisinske apparatet.

SPILLETID:
SPILLETID:  Ryan Kent var blant spillerne som kom med i troppen til treningsleiren. Med Jürgen Klopps lovnader om at alle skal få spille, ligger det an til at driblefanten får muligheten til å vise seg frem.

Alle får spille

Jürgen Klopp tok med seg 25 spillere til Hong Kong, og lover å gi en mulighet til samtlige.

– Alle kommer til å få vise seg frem i løpet av disse to kampene. Garantert. Vi kommer til å fordele spilletiden litt i Hong Kong, også får vi se hvordan vi gjør det mot andre motstandere i Tyskland. De fem neste kampene er mot veldig gode lag, mener Klopp.

Mot både Wigan og Tranmere byttet han hele laget i pausen. I de kommende kampene blir det sannsynligvis en litt annen strategi.

– Det er ikke planen her, men det kan være vi må gjøre det. Jeg er nødt til å gi spilletid til spillerne som er her. Vi må være fleksible, men å snakke om en lagoppstilling er ikke mulig akkurat nå, forklarer han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]