– Ikke presset på for overgang

Lokalavis hevder at spilleren kommer til å bli, og £60M skal ikke være nok til å friste Southampton.

18. jul 2017 kl 17.34 Arve Corneliussen

«Virgil van Dijk har ikke levert en overgangsforespørsel, og Southampton føler seg sikre på at de kan klare å beholde stjernespilleren deres», skriver journalisten Adam Leitch, som dekker Southampton for den lokale avisen Daily Echo.

Han skriver videre at det har versert rykter om at stopperen er desperat etter å dra til Liverpool, og at nederlenderen derfor hadde prøvd å overtale Southampton-styret til å selge ham.

Ifølge Leitch vil van Dijk gi slipp på en lojalitetsbonus i kontrakten sin dersom han leverer en overgangsforespørsel.

«Daily Echo erfarer at det ikke har vært en slik samtale mellom klubben og spilleren, og han skal ikke ha presset på for en overgang bak kulissene. For øyeblikket tror Southampton at de kan beholde midtstopperen, på tross av ryktene om at Liverpool er tilbake på banen», melder Leitch.

Ikke fornøyd med £60M

«Det sies at de røde ønsker å hente ham for £60M. Daily Echo erfarer at den summen ikke er nok til å friste Southampton».

«I Liverpool-leiren tror de at dette kan endre seg dersom dersom van Dijk er klar til å presse på for en overgang. Det ville imidlertid vært overraskende fra en type som ham, ettersom den tilbakelente 26-åringen er en viktig del av spillergruppen», skriver Leitch.

Han melder videre at Southampton ønsker å beholde van Dijk hvert fall én sesong til. Sørkyst-klubben tror ikke verdien hans kommer til å synke med det første, og mener de fortjener lojalitet fra spilleren etter å ha gravd dypt i lommene for å gi spilleren en seksårskontrakt forrige sommer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]