Ingen Mané på treningsbildene

Heller ikke Adam Bogdan var å se. Sheyi Ojo og Dominic Solanke returnerte tidligere enn forventet.

5. jul 2017 kl 20.55 Arve Corneliussen

Her samlet Liverpool.no bildene fra den første økten i preseason. For cirka én uke siden meldte Liverpool Echo at Sadio Mané var skadefri og klar til trening, men han dukket altså ikke opp på Melwood onsdag.

Adam Bogdan ble heller ikke observert. Han var ute store deler av forrige sesong med en kneskade, og ryktes nå å være i samtaler med Nottingham Forest.

Først ble det forventet at Sheyi Ojo og Dominic Solanke skulle komme senere tilbake til Melwood etter å ha vunnet U20-VM for England. De var imidlertid til stede, og klare for å spille seg inn i Jürgen Klopps planer i løpet av preseason.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]