Liverpool Echo:Ingen vil punge ut for Sakho

Liverpool står fast på at de skal ha £30M for Mamadou Sakho og £15M for Alberto Moreno.

2. jul 2017 kl 23.57 Arve Corneliussen

«Liverpool prøvde å selge Sakho i januar, men måtte nøye seg med å låne ham ut. Nå er de i samme situasjon igjen – ingen ønsker å møte priskravet på £30M», skriver Liverpool Echo-journalist James Pearce.

Det passer inn med rapportene før helgen, da London Evening Standard meldte at Crystal Palace hadde gitt opp Sakho.

SELGES:
SELGES:  Liverpool ønsker å selge Alberto Moreno, men rapportene tidligere i uken sier at det fortsatt ikke er avklart om spilleren selv ønsker seg bort.

Pearce har vanskelig for å tro at Sakho kan ha noen fremtid under Jürgen Klopp. Manageren var rasende da han sendte stopperen sin hjem fra treningsleiren i USA, og enda mer da Sakho la ut om sin frustrasjon på Snapchat.

«Liverpool holder også ut på kravet om £15M for Alberto Moreno, etter å ha avslått et bud fra Napoli. Lazar Markovic er en annen spiller uten en fremtid i klubben, og Liverpool bør kunne få en fin sum etter han gjenopplivet karrièren sin i Hull», melder Pearce.

Echo-journalisten forteller også, lite overraskende, at Ádam Bogdán håper å finne seg en ny klubb etter å ha vært lenge ute med en kneskade.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]