– Jeg fikk ikke spille så mye som jeg ønsket

Jon Flanagan innrømmer at låneoppholdet i Burnley ikke svarte til forventningene.

6. jul 2017 kl 09.59 Einar Kvande

Jon Flanagan er tilbake på Melwood og klar til å ta fatt på en ny sesong. Målet er å imponere Jürgen Klopp i løpet av preseason.

– Det føles godt å være tilbake på Melwood. Vi har bare hatt en dag med trening ennå, men jeg er glad for å være tilbake, og gleder meg til den kommende sesongen, sier høyrebacken i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Jeg har trent i hele sommerferien. Jeg har forsøkt å holde formen vedlike, da vi vet det blir en tøff preseason. Derfor er det viktig for meg å komme tilbake hit i god forfatning og i god form, fortsetter scouseren.

– Jeg gleder meg til hardkjøret starter. For meg er det en ny start. Jeg har hatt noen skader, som forhåpentligvis tilhører fortiden nå. Forhåpentligvis kan jeg heve meg et hakk og få vist hva jeg kan gjøre.

Fikk trent opp igjen kneet

Flanagan fikk bare 10 kamper på utlån hos Burnley forrige sesong, men 24-åringen velger likevel å se positivt på oppholdet på Turf Moor.

– Jeg dro dit for å spille fotball. Jeg spilte ikke så mye som jeg hadde håpet på da jeg reiste dit, men jeg trente hver dag og følte meg helt skadefri. Nå er jeg tilbake her etter å ha fått trent opp igjen kneet i et helt år, så det er bra.

Forsvarsspilleren innser at det blir svært viktig for ham å holde seg skadefri denne sommeren og høsten.

– De siste to sommeroppkjøringene har vært preget av stadige avbrudd på grunn av skader, så dette er en sommer hvor det gjelder å holde hodet klart, se fremover og holde seg skadefri.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]