– Jeg har ventet lenger på dette enn noen andre

Jordan Henderson er meget glad for å endelig være tilbake i full trening.

5. jul 2017 kl 18.52 Arve Corneliussen

– Alle har nytt ferien, men jeg har ikke klart å vente på å komme tilbake fordi jeg mistet sesonginnspurten. Det var skuffende, men jeg er positiv og veldig klar for å komme meg tilbake igjen. Jeg har antageligvis ventet lenger på dette enn alle andre, sier Jordan Henderson til Liverpoolfc.com.

Kapteinen spilte sin siste ligakamp forrige sesong så tidlig som i februar, i 2-0-seieren mot Tottenham. Han forteller at han ser frem til det harde arbeidet som venter spillerne.

– Jeg er bare glad for å være tilbake på banen, og forhåpentligvis kan jeg holde meg skadefri. Nå har vi noen harde uker i vente for å gjøre oss klar til sesongen. Jeg ser frem til å trene igjen, og jeg skal komme i så god form som mulig til sesongstart, sier han.

Trente i Portugal

Selv om spillerne hadde ferie, fortsatte Henderson opptreningen etter skaden på Melwood. Han trente også da han var på familieferie i Portugal.

– Jeg fikk trent hele perioden, og jeg bare nøt det. Nå ser jeg frem til å komme meg skikkelig i gang. Noen av oss måtte jobbe hardt også i ferien for å komme tilbake så fort som mulig fra skader, forklarer Henderson.

Blant dem var Jon Flanagan, som var på utlån til Burnley forrige sesong.

– Det er fint å ha «Flanno» tilbake. Han gjorde det bra under løpetesten, og jeg kan se at han har lagt ned en jobb på treningsfeltet i sommer. Det er fint å se alle som har kommet tilbake fra utlån og skadeopphold.

– Det er en viktig sesong for alle. Uansett hvor gammel du er, ønsker du å imponere hver eneste gang du spiller, legger han til.

Nye fjes

Henderson mener fremtiden ser lys ut for Liverpool.

– Ett eller to nye fjes har kommet inn, og jeg tipper det blir noen flere. Alle sammen ser frem til å komme i gang, og forhåpentligvis blir det en bra sesong for oss, sier han.

– De neste ukene er helt vitale for å komme oss i den fysiske formen vi skal være i. I tillegg jobber vi med å forbedre lagspillet, og trener på noen ting som gjør at vi er klare til den første kampen, forteller Henderson.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]