– Jeg skal vinne plassen tilbake

Den tyske keeperen innrømmer at forrige sesong ikke var enkel, men er klar til å ta opp kampen med Simon Mignolet.

10. jul 2017 kl 10.03 Arve Corneliussen

– Det føles godt å være tilbake i trening. Jeg hadde ikke en enkel sesong, fordi jeg slet litt og hadde noen skader. Nå ønsker jeg å vise hva jeg kan, gjøre det bedre enn forrige sesong og vinne plassen tilbake, sier Loris Karius til Liverpoolfc.com.

Den tidligere Mainz-keeperen brakk hånden forrige preseason i treningskampen mot Chelsea. Han fikk tillit av Jürgen Klopp da han kom tilbake fra skaden, men mistet deretter plassen til Simon Mignolet.

– Forrige sesong var en ny utfordring for meg, med mye å lære. Selv i den dårlige perioden så jeg det positive i det og lærte av det som var nytt for meg. Jeg føler meg sterk, både mentalt og på banen, forteller Karius.

Denne sesongen får tyskeren også konkurranse fra Danny Ward, som ble straffehelt da Huddersfield rykket opp via play-off.

– Det er bra med konkurranse, og i tillegg er det bra for klubben å ha tre gode keepere. Jeg er sikker på at vi kommer til å presse hverandre til å bli bedre på treningsfeltet. Alle kommer til å gjøre sitt beste, spår keeperen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]