Jakten på Virgil van Dijk:Kan Chelsea gi Liverpool åpningen som trengs?

Chelsea kan utløse budkrig om van Dijk.

25. jul 2017 kl 12.42 Arve Vassbotten

Antonio Conte skal ha Southamptons Virgil van Dijk på sin ønskeliste sammen med spillere som Juventus sin venstreback Alex Sandro, Inter Milans midtbanespiller Antonio Candreva og Swanseas spiss Fernando Llorente, skriver Daily Mail.

Til tross for kjøpet av midtstopper Antonio Rudiger fra Roma for 32 millioner pund tidligere i sommer, skal Chelsea være klare for å by på Virgil van Dijk om Southampton er villig til å selge.

Van Dijk har selv uttrykt klart at han ønsker å forlate klubben. Han har trent alene den siste uken, og ble også også utelatt fra troppen som reiser på treningsleir til Frankrike denne uken.

60 millioner pund

Liverpool er også fortsatt interessert i van Dijk, men etter komplikasjonene tidligere i sommer vil de gå forsiktig fram i prosessen. Klubben vil kun gjøre et nytt fremstøt for å sikre seg midtstopperen dersom Southampton er åpne for å selge.

Van Dijk har uttrykt at han ønsker seg til Liverpool, og ironisk nok så kan et åpningsbud fra Chelsea på være det som igjen får Liverpool på banen.

Så blir det selvsagt et spørsmål om hvem som har mest muskler i en slik dragkamp. Men Liverpool skal være villig til å gjøre han til verdens dyreste forsvarsspiller, og betale 60 millioner pund om nødvendig, skrev James Pearce i Liverpool Echo tidligere denne uken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]