Kent kan bli inkludert i Robertson-avtale

Hull skal ønske å få et sesonglangt lån av Ryan Kent med som en del av Andrew Robertson-salget.

15. jul 2017 kl 14.45 Arve Corneliussen

NÆR:
NÆR:  Venstreback Andrew Robertson skal være veldig nær en overgang til Liverpool verdt £8M.

«Hull ønsker å låne Ryan Kent denne sesongen. For øyeblikket er klubbene dypt i forhandlingene om en overgang verdt £8M for Andrew Robertson. En overgang for Kent kommer ikke til å avhenge av Robertsons situasjon, men Hull håper det kan gi dem et fortrinn», melder Liverpool Echo-journalist Andy Kelly.

Ifølge Kelly er interessen for Kent stor. Deriblant har Harry Redknapp, nå Birmingham-manager, satt Kent på ønskelisten. Det skal være usikkert om Kent blir en del av troppen som reiser til Hong Kong, spesielt med tanke på at han ikke kom ut på banen mot Wigan.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]