Klar for å matches mot eliten

Jürgen Klopp tror laget hans er klar for å møte motstand fra aller høyeste nivå.

31. jul 2017 kl 20.41 Arild Skjæveland

I morgen kveld spiller Liverpool mot Bayern München på Allianz Arena, i den første av to kamper i Audi Cup. Liverpool har denne sommeren blitt matchet mot Wigan, Tranmere, Crystal Palace, Leicester og Hertha Berlin - men motstanden i München blir langt tøffere.

Bra motstand

Allerede onsdag er det ny kamp - enten mot Atletico Madrid, eller mot Napoli.

– Ingenting negativt om Palace, Leicester eller Hertha, men dette er på et annet nivå. Jeg tror vi er klare for det. Så langt har det gått bra, men vi både kunne og burde gjort det bedre. Dette vil bli en god utfordring for oss, sa Klopp på dagens pressekonferanse ifølge Liverpool Echo.

Kjenner godt til Bayern

2011-12 sesongen var sist Bayern München ikke vant Bundesliga. Da var Klopp manager for Dortmund.

– Jeg er alltid glad for å være her i Munchen. Jeg tror jeg vant min siste kamp her etter en spektakulær straffekonkurranse. Jeg er med en ny klubb nå, så det handler ikke om Dortmund.

– Det er viktig å se hva vi kan få til mot Bayern. De er et topplag, og jeg gleder meg til å se hvilket lag de sender ut.

Skadeproblemer

Klopp har noen utfordringer med laguttaket før morgendagens kamp. Nathaniel Clyne er ute og ser ut til å miste ligastarten, mens Danny Ward også er ute. Danny Ings vil ikke spille, og det vil heller ikke Divock Origi eller Joe Gomez.

Marko Grujic, Trent Alexander-Arnold, Ben Woodburn, Loris Karius, Dejan Lovren og James Milner kan alle være tilbake.

– Vi har en del spillere som har smeller, så det er litt av et puslespill, men vi vil gjøre vårt beste. Vi trener i kveld, og ser etterpå hvem som er tilgjengelig.

– Alle klubbene må sende ut to lag. Ett lag i én kamp, og så kanskje et annet lag i den andre.

– Om halvannen uke begynner det mot Watford, så alle kamper nå er veldig viktige. Dersom vi slår Bayern så er det fint, men det er bare en treningskamp. Det har ingenting med Champions League å gjøre. Vår treningsleir i Tegernsee har vært veldig bra. Vi har trent hardt, og nå har vi en tøff motstander foran oss, sa Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]