– Klopp gir spillerne selvtillit

Jordan Henderson takker Jürgen Klopp for støtten han fikk da han var skadet.

25. jul 2017 kl 18.40 Arve Corneliussen

– Jeg mener manageren spiller en stor rolle for samtlige på laget. Å snakke med ham gjør at du føler deg bedre og mer selvsikker, enten du spiller eller er ute med skade, sier Jordan Henderson til Liverpoolfc.com.

Kapteinen forteller at manageren var spesielt støttende da han var på sidelinjen.

– Klopp er veldig lett å snakke med. Han har mye erfaring og vet hva han gjør, så du hører definitivt etter når han snakker. Du tar imot rådene hans og prøver å gjøre det, enten det er på eller utenfor banen, forklarer Henderson.

Stor innflytelse

Den skadeforfulgte midtbanespilleren sier Klopp gjorde inntrykk fra første dag.

– Han har hatt stor innflytelse på meg. Ikke bare hvordan jeg tenker og spiller på banen, men også utenfor.

– Han har hjulpet meg enormt med kapteinsansvaret. Det er ikke bare med meg, for han er på samme måte med alle. Han har hatt stor innflytelse på hele laget. Du kan se at alle jobber hardt og forbedrer seg, så forhåpentligvis kan fremgangen vår fortsette, sier kapteinen.

DEFENSIV:
DEFENSIV:  I treningskampene har Jordan Henderson spilt i samme rolle som han avsluttet i fjor, som den dypeste av midtbanespillerne.

Kjenne på kroppen

Den engelske landslagsspilleren mener også han har lært noe på egenhånd mens han har gått skadet.

– Som spiller ønsker du bare å komme deg tilbake så fort som mulig. Du trosser kanskje smerten bare for å komme deg utpå banen igjen, men noen ganger kan det gjøre skaden verre, forklarer Henderson.

– Det er en ting jeg har lært de siste månedene. Noen ganger må du lytte til kroppen og ikke presse deg for hardt når du kjenner smerte, mener han.

Glad for å være tilbake

Jordan Henderson har så langt spilt i samtlige treningskamper i preseason. Han er i skyene over å være tilbake.

– Jeg føler meg sterkere for hver kamp som går. Jeg kommer til å fortsette å jobbe hardt, og forhåpentligvis er jeg i bedre form enn noensinne når sesongen starter.

– Jeg kan ikke huske sist jeg gikk gjennom en hel preseason skadefri, legger han til.

Han var svært frustrert da han gikk glipp av den viktige sesonginnspurten, noe som gjør at han er lettet over at han kan bidra igjen.

– Å bare være rundt guttene hele tiden, ta på drakten og spille foran publikum – den følelsen du får foran en kamp – jeg har savnet det. Det har vært fantastisk å være tilbake de siste ukene, og forhåpentligvis kan det fortsette.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]