Klopp hyller Robertsons mentalitet

Manageren liker Robertsons reise fra lavere divisjoner i Skottland til Champions League, og mener Liverpool nå er godt besatt på backplass.

21. jul 2017 kl 17.29 Arve Corneliussen

– For Andrew er dette et nytt, stort steg. Han har hatt en utrolig reise på veldig kort tid. Jeg elsker denne historien – hvor han har kommet fra til hvor han er i dag, sier Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Når du snakker med ham, forstår du hvorfor han har hatt fremgang. Han brenner for fotball, og elsker virkelig spillet. Holdningen hans er helt utrolig – absolutt helt utrolig. I tillegg er talentet og ferdighetene også veldig bra, mener Klopp.

SIGNERTE:
SIGNERTE:  Overgangssummen til Andy Robertson er £8M, men kan stige til £10M dersom visse krav oppfylles.

– Han har erfaring fra Premier League, og har mentaliteten og kvaliteten som skal til for å bli bedre. Jeg vet at miljøet vårt kommer til å hjelpe ham med å presse seg selv mer enn han allerede gjør. Dette er en spiller som ikke setter grenser for seg selv.

– Dette gir oss fantastisk konkurranse om plassen. James Milner gjorde det veldig bra forrige sesong, og kan spille i flere posisjoner. Alberto Moreno ser veldig bra ut i preseason. I tillegg har vi Jon Flanagan tilbake, som kan spille på begge backene. Denne signeringen forsterker oss på backplass, og jeg er veldig fornøyd med den.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]