Klopp mener Grujic kan forbedre seg defensivt

Manageren synes det er latskap å lage frispark.

27. jul 2017 kl 19.14 Arve Corneliussen

Crystal Palace-manager Frank de Boer raste da Marko Grujic klippet ned Wilfried Zaha i treningskampen i Hong Kong. Jürgen Klopp mener det var et tegn på hvor den serbiske midtbanespilleren kan forbedre seg.

– Jeg fikk ikke sett taklingen ordentlig, men jeg hørte at han kunne fått et rødt kort. Det er ikke bra. For Markos del, er det noe som må forandre seg, sier Klopp til Liverpool Echo.

– Han er en fantastisk spiller. En veldig dyktig kar. Han er høy, kjapp og talentfull fotballmessig – alt er bra. I slike situasjoner defensivt, må du alltid rekke frem tidsnok og komme nært nok. Da kan du vinne ballen istedenfor å lage frispark, påpeker manageren.

Han forteller at han snakket med spillerne etter det han beskriver som «en situasjon» mellom Trent Alexander-Arnold og Divock Origi på trening.

– Det handler bare om å komme for sent inn i duellene. Du skrur av bryteren, og prøver å løse situasjonen uten at du har kommet deg frem. Jeg hater det. Når det skjer, må du løpe. Ikke felle. Ta flere steg og følg etter. For meg har det alltid føltes litt som latskap, forklarer Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]