Klopp: – Vi trenger Sturridge

Manageren sier han aldri har sett Daniel Sturridge i bedre form.

27. jul 2017 kl 08.42 Marius Rabben

Den skadeplagede målmaskinen, som startet kun sju ligakamper forrige sesong, så i mai ut til å gå en usikker sommer i vente, men har imponert Jürgen Klopp med holdninger og treningsvilje under pre-season.

På spørsmål fra Liverpool Echo om det er noen tvil om Sturridges fremtid, svarer manageren:

– Det jeg kan si, er at han er her, han trener, og dette er utvilsomt det beste jeg har sett siden vi kom sammen.

– Alle vet forskjellen han kan utgjøre

I GOD FORM:
I GOD FORM:  Sturridge slet med skader og spilletiden forrige sesong, men har kommet godt i gang med pre-season og spilt samtlige treningskamper. Klopp har ingen planer om å selge spissen.

– Har du sett ham trene? Han legger virkelig ned en innsats og gir alt. Han strekker seg mot et nytt nivå, et nytt fysisk nivå, og det er virkelig gode nyheter.

– Vi trenger ikke å prate om hva slags forskjell han kan utgjøre, for det vet alle. Det er bare noe vi må ha. Vi trenger ham i form.

Med europacupfotball tilbake på Anfield kommer Klopp til å rotere langt mer på laget enn forrige sesong.

– Det kommer til å være forskjellige alternativer i forskjellige kamper. Vi er nødt til å ha mange muligheter, forskjellige spillere med forskjellige spillestiler, sier han.

– Vi må være hurtige, men når vi ikke kan være det, må vi være tålmodige. Alle slike ting. Jeg ser virkelig frem til det, men jeg er glad for at vi fortsatt har noen uker igjen til å trene og utvikle oss sammen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]