– Konkurransen gjør meg bedre

Den belgiske keeperen mener Danny Ward har kommet tilbake som en helt annen spiller etter utlånet til Huddersfield.

18. jul 2017 kl 18.19 Arve Corneliussen

– Jeg vet at jeg må presse meg selv så hardt jeg kan for å bli klar til den nye sesongen. Jeg ser meg selv i speilet hver morgen og spør meg selv hva jeg kan gjøre for å bli bedre. De andre karene på treningsfeltet hjelper deg til å bli bedre, forklarer Simon Mignolet til Liverpool Echo.

Jürgen Klopp har ikke ønsket å garantere at Mignolet fortsetter som førstekeeper, og sagt at både Loris Karius og Danny Ward kommer til å få sjansen.

Mignolet tar imot konkurransen med begge hender.

– Det er fint å ha Danny tilbake, og vi hadde allerede Loris her. I tillegg har vi Kamil Grabara, som er et virkelig spennende talent. Vi jobber med John (Achterberg, Liverpools keepertrener) hver dag, og presser hverandre til å bli bedre. Å ha mer konkurranse gjør enkeltspillerne bedre, mener belgieren.

Forbedret Ward

Danny Ward er med på treningsleiren til Hong Kong. Jürgen Klopp ønsket ikke å låne ham ut igjen til Huddersfield, fordi han ville ha tre gode keepere i stallen.

– Ward har fått mye erfaring ved å spille uke inn og uke ut i Championship. Han har hatt en virkelig god sesong, og har all verdens selvtillit etter opprykket. Han har åpenbart lært mye det siste året, og har kommet tilbake som en annen spiller, skryter Mignolet av konkurrenten.

Liverpool Echo skriver at været i Hong Kong langt fra er ideelt å spille i, men Mignolet er ikke særlig bekymret.

– Slik var det da vi var i Asia for to år siden også. Det er normalt her. Vi må håndtere forholdene så godt vi kan, og jeg tror det kan være en god forberedelse til sesongen med varmen og luftfuktigheten. Det gir oss et godt grunnlag foran sesongstart, og det er bra for oss å møte Premier League-motstand.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]