MISFORNØYD  Virgil van Dijk ønsker seg til Liverpool.

Mirror: «Liverpool er den eneste klubben Virgil van Dijk ønsker å spille for»

Virgil van Dijk har gjort det klart for Southampton at han ønsker å spille Champions League-fotball neste sesong, og Liverpool er den eneste klubben han ønsker å gjøre det for.

Det er Mirror som i kveld melder at Virgil van Dijk har fortalt Southampton at Liverpool er den eneste klubben han ønsker å spille for neste sesong.

– Den misfornøyde nederlenderen, som fylte 26 år på lørdag, ønsker å presse gjennom en overgang til Anfield selv om Liverpool ble skremt bort etter å ha tatt ulovlig kontakt med forsvarsspilleren for en måned siden, etter at Saints klaget til Premier League, skriver Mirror.

Liverpool trakk seg tilbake etter å ha kommet med en uforbeholden unnskyldning, men Mirror hevder at Jürgen Klopp fortsatt er desperat etter å sikre seg den kraftfulle midtstopperen, og tyskeren har ikke gitt opp å få til en avtale før transfervinduet stenger.

Dilemma for Southampton

– Southampton ønsker ikke å miste Van Dijk, men nederlenderen har gjort det klart at han ønsker å spille Champions League-fotball. Den nye Saints-manageren Mauricio Pellegrino ønsker ikke å beholde en misfornøyd spiller, men Southampton har malt seg selv opp i et hjørne, fortsetter Mirror.

Chelsea og Manchester United var begge opprinnelig interesserte i Van Dijk, men Jose Mourinho sikret seg svenske Victor Lindelöf mens Chelsea nærmer seg en avtale for den tyske landslagsspilleren Antonio Rudiger. Manchester City hadde også Van Dijk på raderen, men har ikke fulgt opp interessen.

– Det betyr at Liverpool er den eneste klubben som har sagt seg interesserte i nederlenderen, og Southampton har havnet i et dilemma nå som Pellegrino ønsker penger til rådighet for å styrke troppen, hevder Mirror.

Del
Siste Til vår nyhetsoversikt
21.01.2018 kl 23:27

Dette er kravene som stilles for utlån av Sturridge

Liverpool er fortsatt i samtaler med Inter og Sevilla om Sturridge, men vil ikke fire på de økonomiske kravene.

+
21.01.2018 kl 22:55

Mané ble preget av Merseyside-blunderen

Jürgen Klopp mener Sadio Mané fikk en formsvikt etter kritikken.

+
21.01.2018 kl 19:48

– Galskap om ikke Lallana blir tatt ut til VM

– Hvis Mr Southgate kan dropp Adam fra troppen, wow, da må jeg virkelig gratulere ham for at han allerede har vunnet VM.

+
21.01.2018 kl 14:55

Overbevisende seier for U23

Bobby Adekanye scoret to ganger da Liverpool vant i Premier League cup.

+